سبزی و صیفی جات ایران

راهنمای استفاده از بهترین محصولات سبزی و صیفی جات ایران از سراسر کشور

سبزی و صیفی جات ایران

راهنمای استفاده از بهترین محصولات سبزی و صیفی جات ایران از سراسر کشور

۴ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

هویج به عنوان شیرین ترین نوع سبزیجات فایده بسیاری برای سلامت پوست و بدن دارد که شاید تنها چند مورد از آنها را بدانید. هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامین ها منبع مهمی برای درمان بسیاری از بیماری ها می باشد. هویج، یک ریشه گیاهی دارد که اغلب ادعا می شود برای سلامتی، یک غذای کامل است. هویج، ترد و خوشمزه و سرشار از مواد مغذی می باشد و منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. این نارنجی رنگ ترد دارای مزایای فراوانی برای سلامتی است و غذای عالی برای کاهش وزن نیز محسوب می شود و با سطوح پایین کلسترول و بهبود سلامت چشم ارتباط دارند. آنتی اکسیدان های کاروتن موجود در هویج، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. هویج در بسیاری از رنگ های زرد، سفید، نارنجی، قرمز و بنفش وجود دارد. هویج قدیمی و شناخته شده که رنگ نارنجی نیز دارد، رنگش را از بتاکاروتن می گیرد.

محتوای آب موجود در هویج، ممکن است که از حدود 86 تا 95 درصد متغیر باشد و در حدود 10 درصد کربوهیدرات دارد و هویج دارای چربی و پروتئین بسیار کمی است. هویج ها منبع خوب و مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند. هویج غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. ویتامین A باعث بهبود بینایی می شود و برای رشد و عملکرد ایمنی بدن بسیار مناسب است. یکی از ویتامین B، که قبلا ویتامین H شناخته می شده است، نقش مهمی در متابولیسم چربی ها و پروتئین دارد. ویتامین K هویج که به عنوان فیلوونون نیز شناخته شده است، برای انعقاد خون مهم است و سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد. پتاسیم هویج یک ماده معدنی ضروری، برای کنترل فشار خون است. ویتامین B6 هویج یک گروه از ویتامین های مرتبط با تبدیل مواد غذایی به انرژی است. هویج عمدتا از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است. کربوهیدرات ها حاوی نشاسته و قندها هستند مانند ساکاروز و گلوکز. هویج ها همچنین منبع خوبی از فیبرها هستند که برای یک عدد هویج متوسط (61 گرمی) حدود 2 گرم می باشد. هویج معمولاً در شاخص پایین گلسیمی رتبه بندی می شود، شاخص آن از 16 تا 60 متغیر است که برای هویج خام کمی بالاتر از هویج پخته است. خوردن غذاهایی که گلسیمی کمی دارند، با مزایای سلامتی فراوانی همراه است و برای افراد دیابتی بسیار مفید می باشد.

 


  • سبزی و صیفی جات ایران
  • ۰
  • ۰

به گزارش سبزیجات و صیفی جات ایران رفتیم نگاهی بندازیم به یک کار فوق العاده برای شادی کودکان:

از اوجایی که ما led ها رو با پک باتری که 3تا باطری سایز 3A میگیره  روشن میکنیم نیاز داریم که به شکل سریالی با led مقاومت هایی لحیم کنیم تا  با مقدار زیاد ولتاز نسوزن برای محاسبه مقدار مقاومتی که نیاز داریم مقدار مورد نیاز ولتاژ led از مقدار ولتاژ پک باطری کم میکنیم حالا ولتاژ باقی مونده تثسیم بر مقدار آمپری که led نیاز داره میکینیم و بعد مقدار اعشاری بدست اومده در هزار ضرب میکنیم و مقدار مقاومت بر حسب اهم بهمون میده. با این محاسبه ساده میتونیم این پروژه برای مقادیر مختلف ولتاژ بهینه کنیم مثلا 5 ولت از پورت usb یا شارژر اگر مقادیر مورد نیاز led هاتونو نتمیدونید میتونید از این نمودار برای بدست آوردن مقادیر تقریبی استفاده کنید.خوب حالا ما مقادیر مورد نیاز مقاومت برای لحیم کردن به led هامون داریم. ولی اول ما انتهای مقاومت خم می کنیم و یک خم 90 درجه درست میکنیم و دوباره خمش میکنیم اینجوری. 

بچه ها میتوانند خودشان در ساخت قارچ خونگی سهیم باشند:

حالا میتونیم هر led لحیم کنیم قسمت آنتن مانندی که باقی مانده بعدا به عنوان ساپورت کلاهک قارچ ها عمل خواهد کرد. حالا نیاز به طولی از سیم نازک داریم که کمتر از 20 سانت نباید باشه و یک طرفشو به led لحیم میکنیم حالا میتونیم پایه مقاومت به سمت داخل ومرکز led خم کنیم و سیم اضافه دورش بچرخونیم تا یکم تمیز کاری کرده باشیم مقاومت ها به عنوان ساقه نهایی ما عمل خواهد کرد. اونا باید به اندازه کافی بلند باشند تا طول قارچ ها رو محدود نکنن خوب برای اینکه اونها رو مقداری بلندتر کنیم میتونیم از مقداری سیم مفتولی استفاده کنیم. من از مقاومت های قبلیم استفاده کردم ولی میتونید به طور جدا هم به اسم سیم استیل تهیه کیند.مرحله بعدی اینه که انتهای دیگر سیمهای اضافه به سیم دیگه ای لحیم کنیم و حالا قسمت الکترونیکی ساقه ها کامل شده حالا بعد از انجام یکم کار حرفه ای می تونیم کارروی بدنه قارچ ها شروع کنیم.قسمتی که میتونه باحالتر باشه.برای این قسمت نیاز به تعدادی رنگ و سیلیکن شفاف (چسب آکواریوم) داریم این سیلیکن معمولا برای آب بندی گوشه های حموم یا آشپزخانه استفاده میشود و  به شدت ارزونه (بود :D) وقتی شروع به خشک شدن میکنه سعی کنید از روی انگشتاتون پاکش کنید تا کثیف کاری نشه. از یک اسکاچ برای پاک کردنش استفاده کیند البته صابون هم کمک میکنه.برای رنگ دادن به سیلیکن میتونیم اونو با مقداری رنگ مخلوط کنیم یه تیکه پلاستیک قدیمی که بعد از کار میندازیمش بیرون میتونه سطح خوبی برای این کار باشه. از اونجایی که من دوستدارم این قارچ های رنگ های طبیعی داشته باشند پس رنگ قهوه ای مایل به قرمز انتخاب کردم ولی یقینا شما میتونید از هر رنگی که مایل هستید بر اساس استایلی که انتخاب کردید استفاده کنید وقتی قسمت اول مخلوط شد میتونیم روی سلفن انتقالش بدیم و ساقه led روش قرار بدیم و بعد سلفن برمیگردونیم و تا جایی که امکان داشته باشه ساقه به گوشه ها منتقل میکنیم حالا میتونیم سیلیکون دور ساقه قالبگیری کنیم باید  رسیدن به یه پایان خوب راحت باشه.

  • سبزی و صیفی جات ایران
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • سبزی و صیفی جات ایران
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • سبزی و صیفی جات ایران